Skip to content Skip to footer

Korenica

Van onze prachtige plek aan zee werd afscheid genomen met nog een paar kunstige sprongen de zee in en ontdekken wat er tussen de rotsen leeft. Wat een plek is dit zeg!

We reden hierna meer het binnenland in, met een hele toffe plek als stop. Een berenopvang in Kuterevo. Hier worden beren opgevangen die om wat voor reden dan ook niet meer in het wild kunnen leven. Heel bijzonder om ze van zo dichtbij bezig te kunnen zien en alle kriebels, wat zijn de beesten groot. Door de creatieve borden werd er veel over beren geleerd en ook de nodige nieuwe Engelse woorden. Al die indrukken maakten wel hongerig, dus voor we verder reden werd er (zeer voedzaam natuurlijk) lekker wat chips gegeten.

Na deze break reden we nog wat verder, om morgen naar de (eigenlijk veel te drukke) Plitvicemeren te gaan of toch gelijk naar de grens met Bosnië. Later zullen we nog terug keren naar Kroatië.

Deze keer geen mooie, maar gewoon een doorreisplek waar ook altijd wat leuks van te maken is met spelletjes. En oh ja zie je die blije hoofdjes bij dat koelschap, dat zijn de kids in de Lidl die hun bekende producten weer zien!

Leave a comment

nl_NLDutch