Skip to content Skip to footer

Lipovo Campsite

Nieuw binnengekomen op onze campinglijst en met stip op nummer 1, camping Lipovo in Lipovska Bistrica!! Wat een onwijs mooie plek, geweldige mensen, lekker eten en super beleving hebben deze Nederlandse camping eigenaren hier neergezet!

De rit hier naartoe ging grotendeels langs de Tara river. Natuurlijk liepen we ook even over de Tara Bridge. De natuur hier in het noorden is wel zeker het mooist van heel Montenegro.

Op de camping genoten we zo van alles, dat we vergaten foto’s te maken. Iets met lokaal eten en uren kletsen bij een kampvuur 🥰.

Hiermee eindigt ook gelijk “onze vakantie”, maar zeker niet ons avontuur. Vanaf nu is het “onze reis” en daarmee komt ook het echte besef nu dat we dit echt doen. We leven onze droom!!

De kids hadden de volgende ochtend zin in hun eerste schooldag. Heerlijk buiten aan een picknicktafel, uitzicht op de bergen en geluid van een beek. Jara ging gelijk keurig aan de slag, Stijn had een spanningsboog van vaatdoek en hing vooral de lolbroek uit. Verderop zag hij ook dat er hout gehakt werd en natuurlijk wilde hij dat veel liever gaan doen. Even doorzetten dus en dat kunnen ze gelukkig uit heel goed.

In mum van tijd kon Stijn zich uitleven met het hout en 1 van de vrijwilligers hier helpen met het kampvuur voor vanavond. Jara maakte nog wat langer schoolwerk, maar was ook ruim optijd klaar.

Nog genoeg tijd over om in de middag een wandeling te gaan maken naar een grot, zo mogen die schooldagen de komende maanden wel gaan zijn 🥰

Leave a comment

nl_NLDutch