Skip to content Skip to footer

Dalan Beach (Vlorë)

Albania paradise at the beach, Vlore. Jaaaa, wij hebben het (camper)paradijs aan zee in Albanië gevonden. Oké de weg hierheen was even hobbelen en niet al te best voor onze camper, maar je moet er wat voor over hebben 😅. Niet normaal hoe prachtig en vrij het hier is!

Je huis parkeren waar je wilt tussen een lagune en de zee in de duinen, uitzicht op de golven, de koeien aan de ontbijttafel (nog best een uitdaging om met hen je eten voor jezelf te houden 😂), heerlijk struinen op jacht naar “wat dan ook” langs het strand en natuurlijk “surfen” op de golven. En dat alles met je huis bij de hand en natuurlijk een heerlijke temperatuur (rond de 30 graden). Moet ik nog meer zeggen om dit perfect te laten klinken?!

We genoten van een prachtige zonsondergang (met gelukkig goede muggenspray bij de hand), deze keer eens zonder foto’s te maken. De volgende ochtend vertelde Stijn trots aan zijn klas over zijn reis, werd natuurlijk weer schoolwerk gemaakt met goed uitzicht en daarna de zee in. De wind trok flink aan, maar dat gaf nu vooral nog goede golven. Wat vonden ze het geweldig, het leren surfen staat bij deze ook op ons wensenlijstje.

Eind van de middag werd de wind wel heel sterk en vlogen zelfs de stoelen in het rond. Dat werd toch iets te gek en het zou voorlopig nog voortduren. Met pijn in ons hart besloten we dan toch maar op zoek te gaan naar een andere plek, maar we komen hier deze reis nog terug.

We gaan nu namelijk eerst weer langzaam terug omhoog naar Tirana rijden, want we krijgen binnenkort gezelschap voor een paar dagen 🥰.

Leave a comment

nl_NLDutch