Skip to content Skip to footer

Dimosari Waterfall

Van het strand, naar verkennen van het binnenland.

Naar onze volgende plek op Lefkada, reden wij natuurlijk niet gewoon de standaard weg langs de kust. Nee wij willen echt het eiland zien en dus ook het binnenland ervan.

We reden de heuvels in, waar we langs een oude militaire NAVO basis uit de koude oorlog kwamen. Wat een plek! De route bracht ons daarna door de kleine dorpjes van het eiland en die uuhhh, waren niet ingericht op onze dan toch grote camper. Met wat kundig stuurwerk ging het allemaal precies goed.

We verkenden Nydri, tijdens het hoogseizoen een zeer populair badplaatsje. Nu bijna uitgestorven, dus rustig slenteren door de haven, langs de winkeltjes en spelen met de vele jonge poesjes.

Ook de Dimosari waterval konden wij natuurlijk niet overslaan. In dit seizoen staat hij helaas bijna droog, wel nog altijd prachtig. En als er dan geen rivier meer stroomt, dan gebruik je de rivierbedding natuurlijk als nieuwe wandelroute. Wij zijn dan wel niet zo soepel als water, maar waar een wil is, is een weg!!! Oh ja en die beginnende herfst in korte broek, die bevalt ons ook wel 😁

Leave a comment

nl_NLDutch