Skip to content Skip to footer

Bari

Ciao Italië 🇮🇹 

Wat een ervaring zo met de camper op de boot. De kids vonden het helemaal geweldig en vermaakten zich mega met elkaar op een kaal dek. Meer hebben ze blijkbaar niet nodig. 

Aangekomen in Bari was het even de benen strekken en verder vooral gelijk een stuk rijden. Het zuiden van Italië houden we tegoed voor een volgende reis, want ja nu dus dat verdere reisplan. Daar komt’ie!! 

Allereerst rijden we komende week naar….. Nederland! Twee dagen familie platknuffelen, wat regeldingetjes doen en de camper naar de garage brengen. Die stomme koppeling is nog altijd niet goed en gaat gerepareerd worden als wij naar……. Bonaire gaan! 

Bonaire is voor ons niet zomaar een plek, maar de plek waar vele dierbare herinneringen liggen met Linda haar in mei plotseling overleden vader. Wij gaan daar naar ons thuis, waar ook Linda haar broer met zijn gezin nu is. Samen gaan we dierbare herinneringen ophalen en nieuwe herinneringen maken ❤️ 

Na de bijzonder weken daar, zullen wij vanuit Nederland naar Spanje en Portugal rijden. Eindelijk de tijd om ook die landen te gaan ontdekken, tot in januari onze reis zal eindigen. 

Nu eerst dus naar Nederland rijden, maar natuurlijk niet zonder ook nog leuke stops onderweg!

Leave a comment

nl_NLDutch