Skip to content Skip to footer

Montanejos

Doen wat je wilt, waar je wilt. 

Daar is hij dan eindelijk, de zon. Deur open en vooral weer buiten zijn. Zo fijn! Hoe graag we ook samen zijn, onze leefruimte vergroten met buiten is toch echt wel een verademing hoor 😉. 

We hadden deze keer ook goed gezelschap, familie “expedition freedom” stond opeens achter ons. Via Instagram zagen we onze paden al steeds meer tot elkaar komen, nu dan toch echt op dezelfde plek. Heerlijk weer verhalen delen met gelijkgestemde. 

Montanejos staat verder bekend om de warm waterbronnen, prachtig helder water van ongeveer 25 graden. Ook de omgeving is geweldig en biedt vele wandelingen. 

Ook wij begonnen vol goede moed aan een wandeling, met gelijk een flinke klimmen. Al snel bleek het niet helemaal onze wandeldag en de zin in wandelen sloeg om naar tegenzin. Die dagen horen er ook bij, dus na een lunch met fantastisch uitzicht keerden we weer om. 

Gelukkig was er genoeg te doen bij het water, met als hoogtepunt vlotten bouwen. Zelfs in het donker werd er gebouwd. In zwemmen had deze keer niemand zin en dat is nou juist het mooie. Heerlijk doen waar je zelf zin in hebt op de plek waar jij wilt zijn. Het camperleven!

Leave a comment

nl_NLDutch