Skip to content Skip to footer

Reparatie, of toch niet…

Eindelijk, vandaag zou de truck gemaakt worden. Wij een dagje zwembad, de truck bij de garage en dan eindelijk na vandaag onze tour door Nederland.

Tot zover ons plan, wat na een uur alweer veranderde. Zwemmen deden we wel, reparatie werd hem niet. Het onderdeel was niet passend, over 4 dagen komt pas de goede binnen.

Wederom moest ons plan, voor zover we dat al durfden te maken, bijgesteld worden. Dichtbij de garage weer een slaapplek zoeken en ons zien te vermaken de komende dagen, werd het nieuwe plan.

We kwamen in Brabant terecht bij een varkensboer met eigen natuurwinkel. Met het bos grenzend aan zijn erf was dit zeker zo slecht nog niet. Behalve die regen dan, al liet Stijn zich met zijn neef daar niet door tegenhouden. Voor Goos werd de buitenpret ook alleen maar leuker in de vele plassen.

De was deed verwoede pogingen tot drogen in de kas, je kunt je de vochtigheid in onze truck vast wel voorstellen. Jara vermaakte zich vooral binnen, met vele spelletjes en tekenen. Kijkend naar de wroetende varkens en iedere avond een maaltijd vers van het land, hielp deze plek ons verder te vertragen en te laten zijn wat het is.

We wonen fijn in onze truck, dat vertrek gaat ook echt wel komen binnenkort.

Leave a comment

nl_NLDutch