Skip to content Skip to footer

Hedel

Met een volledige nieuwe bedrading naar de dynamo, was daar eindelijk het moment dat we ons huis bij de garage wegreden.

Goede hoop, die hadden we eerlijk gezegd niet. Terug naar Culemborg voor het ophalen van onze spullen. Met inmiddels alweer, dat rode lampje van de gloeispiraal. Wat wilt hij ons toch vertellen?!

Alles deed nog wel wat het moest doen, dus door naar een plek waar Linda de avond kon werken en de rest lekker zwemmen. Maar helaas, zoals ons gevoel al zei, was bij deze derde poging tot uitzetten het probleem weer daar. Weer terug bij af, hoe dan…

In de leefruimte deed alles het nog, dus brachten we de nacht door op de parkeerplaats. Om de volgende dag naar het uitzicht te rijden wat we zo niet wilden, de garage.

Vele metingen en belletjes verder, werd duidelijk dat het nog altijd aan de dynamo ligt. Waarschijnlijk is deze weer deels kapot door de bedrading die pas later is vervangen. De oude zal worden gereviseerd, om deze daarna weer terug te plaatsen.

Voor nu kunnen we met wat aanpassingen wel rijden, dus op naar het zoeken van ontspanning en nieuwe plekjes in Nederland.

Leave a comment

nl_NLDutch