Skip to content Skip to footer

Montejo De Tiermes

Weer een stukje zuidelijker bracht een korte wandeling ons naar Cañón del Río Lobos Natural Park. Een groen dal met rustig beekje, hoge rotswand, grotten en gelig kerkje. Mooi plaatje en fijne wandeling zonder klim deze keer.

Wat cultuur snuiven deden we daarna bij Tiermes. Een plek met overblijfselen van Romeinse huizen, aquaduct en andere gebouwen. In vergelijking met wat wij bijv in Griekenland hebben gezien viel het wat tegen. Lopen door een deel van wat ooit het aquaduct was, gaf wel dikke pret. Of was het de angst voor het donker en de spinnen?!

Vanaf Tiermes hadden we weids uitzicht op de omgeving met hoge rode rotsen, vele heuvels en uitgestrekte groene vlaktes. Wat wij daarin zagen? Een perfect wildkampereerplek natuurlijk.

We reden nog iets verder over een gravelweg en parkeerden ons huis op het gras. Wauw wat een uitzicht, de mooiste plek tot nu toe.

Nu we met z’n vijven zijn vraagt slapen wel wat aanpassing. In een tent opzetten hebben we tot nu toe geen zin en het koelt snachts ook nog flink af. Maar niets is onmogelijk, vijf slaapplekken in de truck kan gewoon. Hefbed wat hoger, Stijn op de bank en Jara en Lies in de stapelbedden. Gaat prima zo, allemaal knus en warm.

Leave a comment

nl_NLDutch