Skip to content Skip to footer

Monsanto e Idanha-a-Velha

Je zal maar gewoon iedere dag kunnen bedenken waar je zin in hebt en je huis er naartoe kunnen verplaatsen. Echt, dat leven in een camper voelt toch zo rijk! Vandaag was het antwoord op die vraag: meer bergen, tussen bomen, rustig en kunnen wandelen. Dat klonk ons als reden om nu echt het binnenland van Portugal te gaan verkennen.

Dingetje wel met onze grote truck…bomen. Maarten stuurt hem zonder problemen overal tussendoor, maar soms kun je niet anders dan er onderdoor. Gelukkig tot nu toe zonder schade.

We kwamen terecht op een fijne plek bij een kerkje, heerlijk met schaduw van de kurkbomen en eucalyptus struiken. Het landschap is alsof iemand overal grote keien heeft uitgestrooid, bizar om te zien.

In het dorp en de ruïnes blijken afleveringen van house of the dragon te zijn opgenomen. Het is was ook drukker dan verwacht, duidelijk een toeristentourtje die net was afgezet. Flink kakelend liepen ze in een stroom achter elkaar aan. We besloten even te wachten in de hoop dat het rustiger werd. Na hun ronde keerde de rust terug en verkenden wij deze prachtige omgeving.

Moe, verhit en voldaan komen we uren later weer terug thuis. Goos groef zijn eigen kuil om bij te komen, kids keken figuren in de wolken. Wat een topplek en topdag.
 

Leave a comment

nl_NLDutch