Skip to content Skip to footer

Disneyland Parijs

Eindelijk was het zover. Al jaren fantaseerden we erover, nu was het tijd weer een droom te laten uitkomen. Een nieuw land ontdekken vol magie, Disneyland!!

Na een nacht op de saaie maar dichtbij zijnde camperparkeerplaats van Disney, waren we zo in het park. Disneymuziek dreunde uit de boxen, het sprookjeskasteel als uitzicht voor ons. We liepen er echt!

Te beginnen met de “grote tiener attracties” natuurlijk. Een rondje spookhuis en over de kop in de Indiana Jones bijvoorbeeld. Die laatste ging niet helemaal goed bij Stijn, hij kwam er met rugpijn uit. Even bijkomen en door naar rustige attracties dus.

In de karretjes bij sneeuwwitje bijvoorbeeld, maar daar was echt niets aan. Na een rondje “its a small world after all” konden we de rest van de dag niets anders meer zingen. Schieten met een lazerpistool bij Toy Story was eigenlijk het leukst, naast het kolentreintje en de vlucht met StarWars. Allemaal waren we weer op top kind, om geen genoeg van te krijgen.

De rijen waren max 45 min, lang leven reizen buiten de schoolvakanties. We konden veel doen, al ontdekten we in de rij bij Space Mountain helaas dat de optocht al was begonnen. Het staartje konden we nog net zien, al souvenir shoppend in Main Street.

En toen hadden ook wij ze, tinkerbell en de rat van ratatouille op de schouder. DE Disneyland rage naast de mini oren, zo fout dat je er toch aan mee wilt doen.

Onze benen wilden niet meer, maar we kregen er geen genoeg van. Toch vloog de dag voorbij en stonden we voor we het wisten om 23uur bij de eindknaller, de lichtshow met drones en vuurwerk. En ja die was echt WAUW.

Een onvergetelijke dag, wat zijn we blij dat we dit hebben mogen beleven!

Leave a comment

nl_NLDutch